XERRADES PER A FAMíLIES 2019 - 2020

APUNTAT-HI!
900 300 082

Dins del Cicle de xerrades per a famílies hem programat set conferències participatives, obertes i gratuïtes adreçades a les famílies de la ciutat que esperem les trobeu interessants.

FES CLIC SOBRE LES SESSIONS QUE VULGUIS I INSCRIU-T'HI JA!

PLACES LIMITADES!


Com implicar les Famílies a l'Entitat? - 7 de novembre - 18.00h - Oficina Jove d'Emancipació


Famílies i Pantalles. Com s'ha d'actuar? I i II - 20 i 27 de novembre - 17:15h - Escola Matilde Orduña


Primers Auxilis. Suport Vital Bàsic - 28 de novembre - 17:00h - Centre Municipal Puig Coca


Gènere, Inclusió i Escola - 12 de desembre - 17:30h - Escola Joan Maragall


M'estàs escoltant? Comunicació en Família - 13 de febrer - 17:15h - Escola Gras i Soler


Posem Límits amb Respecte i Equilibri? - 16 d'abril - 17:15h - Escola Prat de la Riba


Títol a concretar - maig 2020 - 17.15h - Escola Lola Anglada - Propera obertura inscripcions


 

GRUP DE DEBAT DE FAMÍLIES

Dia:     29 de Març del 2019
Hora:  17:00 h.
Lloc:    Espai Baronda, carrer la Riba 36

Benvolguts i benvolgudes,

Des del Pla educatiu d'entorn organitzem un grup de debat sobre la participació de les famílies a l'escola i el paper de les families en el procés d'aprenentatge així com en la vida escolar dels centres.

La finalitat del grup de debat és reunir a famílies de la ciutat per presentar el PEE 0-20, així com recollir inquietuds i necessitats detectades per elaborar una diagnosi que ajudi a concretar el nou projecte i triar les actuacions que es valorin com a més adients.

Hi haurà servei d'acollida gratuït pels vostres infants al mateix edifici.
Podeu inscriure-us al debat de families fent click aqui.

Aprofito per facilitar-vos l'enllaç d'un qüestionari que us demanem que ompliu, amb l'objecte d'enriquir la diagnosi del grup de discussió i donar l'oportunitat de fer arribar les opinions de les famílies que no van assistir a la jornada el 29 de març. El Qüestionari proposa 10 preguntes que haureu de respondre. Per accedir, feu click aqui.

 

El passat 20 de febrer es va presentar a tota la comunitat educativa i altres agents de la ciutat, el canvi de model del PEE 0-20, les actuacions previstes en aquest nou pilotatge i el Programa d’Innovació Pedagògica dels centres educatius, per ser Esplugues una de les cinc ciutats escollides de Catalunya per a fer aquest pilotatge,

Aquesta nova fase, anomenada Pilotatge 0-20, amplia la base a la qual es dirigeixen les accions del PEE –que despleguen la Generalitat i els ajunta­ments– i que ara passarà de tractar els infants de primària i secundària (de 3 a 16 anys) a iniciar les intervencions des de les escoles bressol i fins a l’ensenyament postobligatòri (dels 0 als 20 anys).

Aquesta Jornada va ser presentada per l’Alcaldessa d’Esplugues, Sra. Pilar Díaz i el Sr. Ramon Simón, Director general d’Atenció a la Familia i Comunitat Educativa de la Generalitat de Catalunya.